Adverteren | Mediavacature.nl

mediavacatures, adverteren, tarieven, doelgroep, pageviews, bezoekersadverteren Mediavacature.nl is een perfect medium om de juiste personen te bereiken die aansluiten bij uw doelgroep. De website www.mediavacature.nl genereert maandelijks meer dan 100.000 bezoekers. In totaal goed voor meer dan 2.500.000 pageviews per maand.

Meer informatie over abonnementen

Adverteren

Of u nou op zoek bent naar gemotiveerde kandidaten met ervaring in de mediabranche, starters met een relevante mediagerelateerde opleiding of een plek om uw merk bekendheid te geven in een hoogwaardig umfeld dat dagelijks door duizenden unieke bezoekers wordt bekeken. Een banner op Mediavacature of in de nieuwsbrief naar kandidaten is een bewezen effectief middel voor branding en naamsbekendheid.

Verschillende adverteerders gingen u voor met een unieke en succesvolle campagne. Omdat elke campagne uniek is en een ander doel heeft, adviseren wij u graag over welke posities voor uw campagne het meest effectief en relevant zijn. Dit doen wij op basis van targetting en statistieken van eerdere campagnes. Op die manier kunnen wij heel nauwkeurig uw gewenste doelgroep bereiken.

Neem dus gerust contact met ons op voor een vrijblijvend advies.

Bannerposities

Meer informatie over onze advertentiemogelijkheden en tarieven?

Neem dan contact met ons op! Wij bellen of mailen u zo spoedig mogelijk terug!

Contactgegevens

 
 

 

 

 

 

Bericht

  
  

Contactgegevens


Email: info@mediavacature.nl
Tel: 088-11 22 000
Fax: 088-11 22 001

Adresgegevens


Axyr Media
Postbus 775
2130 AT, Hoofddorp

KVK: 05082935
Rabobank: 13 58 81 161
BTW nr: NL176525105B02


Adverteren | Mediavacature.nl mediavacatures, adverteren, tarieven, doelgroep, pageviews, bezoekersadverteren Mediavacature.nl is een perfect medium om de juiste personen te bereiken die aansluiten bij uw doelgroep. De website www.mediavacature.nl genereert maandelijks meer dan 100.000 bezoekers. In totaal goed voor meer dan 2.500.000 pageviews per maand.