Bezoekersprofiel | Mediavacature.nl

mediavacatures, bereik, media, marketing, communicatie, commerciële, technische, creatieve, professionals, profiel, bezoekersbezoekersprofiel Mediavacature.nl heeft een breed bereik onder media, marketing/communicatie, commerciële, technische en creatieve professionals uit heel Nederland met verschillende opleidingniveau's. Bekijk hier het profiel van onze bezoekers.

Bezoekersprofiel

Hoewel divers, is er een grote overeenkomst tussen de profielen van bezoekers en CV's op Mediavacature.nl. Stuk voor stuk zijn de bezoekers, kandidaten en CV's van kandidaten met ervaring, opleiding of ambitie in de mediabranche. Bezoekers kiezen duidelijk voor Mediavacature (wat valt op te maken uit het hoge percentage terugkerende bezoekers) en blijven gemiddeld langer op de site dan bij soortgelijke sites. Hier valt uit op te maken dat Mediavacature.nl kandidaten een prettige, gebruiksvriendelijke omgeving biedt in de zoektocht naar een nieuwe baan.

Sterk merk
Mediavacature heeft zich de afgelopen jaren dan ook ontwikkeld tot een sterk merk, met een naamsbekendheid van meer dan 80% in de mediasector. Bezoekers komen uit alle Nederlandse provincies en hebben in de meeste gevallen (ruim 70%) minimaal een afgeronde HBO opleiding. Bijna 80% heeft minimaal 1 tot 3 jaar werkervaring (60% minimaal 3 tot 5 jaar) en het merendeel van de bezoekers is op zoek naar een vast dienstverband.

verdeling per regio

opleidingsrichting
opleidingsniveau
werkervaring
dienstverband
beschikbaarheid

Contactgegevens


Email: info@mediavacature.nl
Tel: 088-11 22 000
Fax: 088-11 22 001

Adresgegevens


Axyr Media
Postbus 775
2130 AT, Hoofddorp

KVK: 05082935
Rabobank: 13 58 81 161
BTW nr: NL176525105B02


Bezoekersprofiel | Mediavacature.nl mediavacatures, bereik, media, marketing, communicatie, commerciële, technische, creatieve, professionals, profiel, bezoekersbezoekersprofiel Mediavacature.nl heeft een breed bereik onder media, marketing/communicatie, commerciële, technische en creatieve professionals uit heel Nederland met verschillende opleidingniveau's. Bekijk hier het profiel van onze bezoekers.