Over Mediavacature.nl | Mediavacature.nl

mediavacature, journalistieke, redactionele, creatieve, technische, commerciele, functies, mediabedrijvenover, mediavacature.nl Mediavacature.nl is ontstaan uit de behoefte om een compleet beeld van mediagerelateerde functies op één website te presenteren. Naast journalistieke en redactionele functies biedt Mediavacature een overzicht van creatieve en technische functies binnen mediabedrijven uit heel Nederland.

Over Mediavacature.nl

Over Mediavacature.nlDe mediasector is een eigen sector, met eigen regels, werkgevers, een eigen cultuur, creatieve mensen en sinds 2006 ook een eigen carrièreportal.

Mediavacature.nl is de afgelopen jaren uitgegroeid tot de grootste carrièresite voor mediagerelateerde vacatures en stages. Vanaf 2006 hebben duizenden kandidaten en honderden werkgevers uit de mediasector gebruik gemaakt van dit initiatief / platform.

Duizenden banen en CV's in de mediasector
Mediavacature onderscheidt zich door een goed indexeerbaar bestand van vacatures (altijd honderden banen in de mediasector) en ruim 7.500 CV's.
Zo zou je kunnen zeggen dat de site tevens een goede graadmeter is voor de werkgelegenheid in de sector.

De website van Mediavacature wordt dagelijks geraadpleegd door enkele duizenden kandidaten, die op zoek zijn naar een baan in de media, marketing/communicatie en creatieve/grafische sector en behoort inmiddels tot de 40 grootste banensites van Nederland
( bron : HRlog 2008 Q2 en 2008 Q3 ).

Contactgegevens


Email: info@mediavacature.nl
Tel: 088-11 22 000
Fax: 088-11 22 001

Adresgegevens


Axyr Media
Postbus 775
2130 AT, Hoofddorp

KVK: 05082935
Rabobank: 13 58 81 161
BTW nr: NL176525105B02


Over Mediavacature.nl | Mediavacature.nl mediavacature, journalistieke, redactionele, creatieve, technische, commerciele, functies, mediabedrijvenover, mediavacature.nl Mediavacature.nl is ontstaan uit de behoefte om een compleet beeld van mediagerelateerde functies op één website te presenteren. Naast journalistieke en redactionele functies biedt Mediavacature een overzicht van creatieve en technische functies binnen mediabedrijven uit heel Nederland.