Vacature service | Mediavacature.nl

mediavacature, vacatureservice, vacatures, overnemen, automatisch, plaatsenvacature, service Mediavacature.nl is ontstaan uit de behoefte om een compleet beeld van mediagerelateerde functies op één website te presenteren. Naast journalistieke en redactionele functies biedt Mediavacature een overzicht van creatieve en technische functies binnen mediabedrijven uit heel Nederland.

Meer informatie over onze vacatureservice

Vacature service

De vacatureservice van Mediavacature biedt regelmatige plaatsers van vacatures het gemak om niet steeds vacatures te hoeven plaatsen en op verschillende plekken bij te houden. U zorgt dat uw vacatures op uw eigen website worden gepubliceerd en wij zorgen dat die vacatures altijd actueel worden overgenomen op Mediavacature.nl.

Zo zijn uw vacatures altijd up-to-date en hoeft u niet dagelijks al uw nieuwe vacatures handmatig te kopieren of te verwijderen wanneer ze zijn vervuld.

  • Uw website wordt twee keer per dag gecontroleerd op nieuwe vacatures.
  • Wanneer er geen nieuwe vacatures zijn, worden de vacatures twee keer per week ververst.
  • Vervulde vacatures die van uw website zijn verwijderd, worden tevens automatisch van Mediavacature.nl verwijderd.

Het tarief voor deze service is slechts € 59,- per maand. Neem contact met ons op, en wij vertellen hoe u het plaatsen van vacatures op Mediavacature kunt vergemakkelijken.

Meer informatie over onze advertentiemogelijkheden en tarieven?

Neem dan contact met ons op! Wij bellen of mailen u zo spoedig mogelijk terug!

Contactgegevens

 
 

 

 

 

 

Bericht

  
  

Contactgegevens


Email: info@mediavacature.nl
Tel: 088-11 22 000
Fax: 088-11 22 001

Adresgegevens


Axyr Media
Postbus 775
2130 AT, Hoofddorp

KVK: 05082935
Rabobank: 13 58 81 161
BTW nr: NL176525105B02


Vacature service | Mediavacature.nl mediavacature, vacatureservice, vacatures, overnemen, automatisch, plaatsenvacature, service Mediavacature.nl is ontstaan uit de behoefte om een compleet beeld van mediagerelateerde functies op één website te presenteren. Naast journalistieke en redactionele functies biedt Mediavacature een overzicht van creatieve en technische functies binnen mediabedrijven uit heel Nederland.